Do jídelních vozů Českých drah vstupuje dnešním dnem nová sezónní nabídka. Podzimní chutě připravila společnost JLV, která ve vlacích ČD zajišťuje catering, ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů České republiky. Součástí menu je tradičně polévka, varianty hlavních chodů a dezert. Cestující zbrusu novou nabídku najdou ve všech vlacích, které nabízejí služby ČD Restaurant.

I když počasí venku ještě podzim zdaleka nepřipomíná, na paluby jídelních a bistro vozů Českých drah dnes  vstupuje nové sezónní menu. Nabídka je opět originální a plná zajímavých chutí s využitím lokálních a sezónních surovin. Mezi nově nabízené speciality patří dýňový krém s pomerančem, kachní stehno s červeným zelím a bramborovými šiškami a jako sladká tečka mrkvový koláč s ořechy. Podávat se bude i vegetariánská varianta hlavního chodu, a to cizrnovo-květákové kari s jasmínovou rýží.

Jarní nabídka bude na palubách vlaků národního dopravce postupně servírována počínaje dneškem. Menu JLV se ve vlacích ČD mění několikrát do roka.

Nové menu ČD Restaurant

Podzimní menu

Polévka

Dýňový krém s pomerančem a dýňovými semínky

Hlavní chod

Kachní stehno, červené zelí s brusinkami a řepou, bramborové šišky

Hlavní chod vege

Cizrnovo-květákové kari, jasmínová rýže

Dezert

Mrkvový koláč s ořechy

Nové sezónní menu doplňuje stálý jídelní lístek, k dostání tak zůstávají oblíbené stálice, jako např. svíčková, kuřecí řízek s bramborovým salátem nebo snídaňová nabídka.